Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Αντέγραφαν στις εξετάσεις

Από το αφτί στον... αστυνόμο οδηγήθηκε σήμερα μαθητής της τρίτης Λυκείου του Ιαλυσού Ρόδου, ο οποίος, φέρεται ότι αντέγραφε στις πανελλαδικές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Από το αφτί στον... αστυνόμο οδηγήθηκε σήμερα μαθητής της τρίτης Λυκείου του Ιαλυσού Ρόδου, ο οποίος, φέρεται ότι αντέγραφε στις πανελλαδικές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πήρε τις απαντήσεις στο μάθημα «Αρχές Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων» στο κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια, το μάθημά του από τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη σύλληψή του.

Αντέγραφαν στις εξετάσεις

Για την υπόθεση κατηγορείται και 39χρονη καθηγήτρια σε φροντιστήριο στον Ιαλυσό Ρόδου, η οποία του είχε στείλει με μήνυμα τις απαντήσεις.

Ο μαθητής συνελήφθη έξω από την τουαλέτα του σχολείου, όπου είχε ζητήσει να πάει κατά την διάρκεια των εξετάσεων. Κατά τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο του είχαν σταλεί με γραπτό μήνυμα (sms) οι απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα το οποίο εξετάζετο.

Εν συνεχεία αναζητήθηκε η καθηγήτριά του, αλλά δεν βρέθηκε και έως το βράδυ αναζητείτο. Στο γραφείο της όμως, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο έστειλε τις απαντήσεις στον μαθητή.

Στο ίδιο σχολείο συνελήφθη επίσης ένας άλλος μαθητής της τρίτης Λυκείου, διότι κατείχε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου της μητέρας του, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν απενεργοποιημένη.

Ο εισαγγελέας της Ρόδου αρχικά εντολή για την σύλληψη και των δύο μαθητών, αλλά το απόγευμα τους άφησε ελεύθερους.

Σπύρος Κουντούρης

Skountouris@pegasus.gr

ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.