Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Προσφορές και εκπτώσεις λόγω της κρίσης και στα γυμναστήρια

Ρεπορτάζ: Α. Κουβέλης


Η συρρίκνωση των εισοδημάτων έχει συνέπειες σε όλους τους κλάδους της αγοράς, όπως για παράδειγμα τα γυμναστήρια, που βλέπουν τους πελάτες να μειώνονται λόγω της κρίσης. Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων απαντούν με δελεαστικά πακέτα προσφορών, που συνοδεύονται από διαφημιστικά μηνύματα, τα οποία προτρέπουν τους πολίτες να γυμναστούν για να αντέξουν το βάρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως το
sms γυμναστηρίου που αναφέρει: «ΔΝΤ αυτοί, δυνατοί εμείς από 32 ευρώ το μήνα».

Μάλιστα το συγκεκριμένο μήνυμα προέρχεται απ’ το γυμναστήριο στη Νέα Ερυθραία, στο οποίο ασκείται και ο Πρωθυπουργός. Η σκέψη του Πρωθυπουργού γίνεται πράξη στο αγαπημένο του γυμναστήριο. Τρόπος ζωής η γυμναστική και προσφορές στο πνεύμα των μέτρων της εποχής. Η κρίση έχει μειώσει τον αριθμό των επισκεπτών στα γυμναστήρια. Ακόμα και ο συνεπής αθλητής Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται πλέον σπάνια, αφού οι υποχρεώσεις του λόγω της συγκυρίας έχουν αυξηθεί. Όταν ακόμα και οι τακτικοί επισκέπτες αραιώνουν τις προπονήσεις τους, οι προσφορές αποτελούν μονόδρομο για την επιβίωση.

Τα γυμναστήρια ανταγωνίζονται σε προσφορές, που ξεκινούν από 30 ευρώ μηνιαία συνδρομή, ενώ προχωρούν σε έκπτωση έως 30% στα ετήσια συμβόλαια και 50% στα τριετή. Στις προσφορές περιλαμβάνονται συχνά και δωρεάν χτενίσματα στο κομμωτήριο του γυμναστηρίου, μαθήματα χορού, ακόμα και ένα ποδήλατο δώρο με κάθε συμβόλαιο.

Πηγή: ALPHA

Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.