Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου

Δίδυμοι (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Αξιοποιήστε τις όψεις Κρόνου, Δία και Ουρανού για να αποστασιοποιηθείτε από αντιπαραθέσεις και να διαφοροποιήσετε τη θέση σας από καταστάσεις που περιέχουν φασαρία και παγίδες, όποιες και αν είναι οι διαθέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Η είσοδος του Ηλιου στο ζώδιό σας σάς ωθεί σε συμφωνίες, τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σας, που απαιτούν ουσιαστική δύναμη για να υλοποιηθούν.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Θετική προδιαγράφεται η μέρα, μέσα από ξεκαθαρίσματα που θα σας αποφορτίσουν συναισθηματικά. Η Σελήνη σε θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σας βοηθά να οργανώσετε και να δρομολογήσετε στη σκέψη και στο συναίσθημά σας τις σημαντικές αλλαγές που σας απασχολούν την τελευταία περίοδο. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και βελτιώστε τις σχέσεις σας μαζί τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα σας στηρίξει.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Αντιμετωπίστε με δύναμη αλλά και ταπεινοφροσύνη όσα συμβαίνουν, χωρίς κρίσεις αλαζονείας και παρασκηνιακές κινήσεις. Πείτε αυτό που νιώθετε και δώστε στους γύρω σας να κατανοήσουν την αλήθεια, μακριά από αντιπαραθέσεις και την ανάγκη να επιβληθείτε. Το σημαντικό είναι να εστιάσετε στο πού εσείς θέλετε να πάτε και όχι στο τι οι άλλοι θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε εξαιρετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Πλούτωνα, οι επαφές σας με συνεργάτες είναι αποδοτικές, ενώ συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας χαροποιούν. Στον συναισθηματικό τομέα, τα δεδομένα από σήμερα αποφορτίζονται και διαφοροποιούνται και αυτό σας ευνοεί για μια καλύτερη πορεία πραγμάτων και επιλογών.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Θέματα της καθημερινότητας που σχετίζονται με το πόσο δημιουργικά χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας σάς απασχολούν ποικιλοτρόπως σήμερα. Χειριστείτε ψύχραιμα και μεθοδικά προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που αποσπούν διαρκώς την ενέργεια και την προσοχή σας χωρίς ουσιαστικά να κερδίζετε κάτι από αυτές. Αγαπημένα πρόσωπα είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Καρκίνο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε υπέρ σας σχέσεις και συνεργασίες και σας ωθεί να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συναισθηματική ζωή σας, δίνοντάς σας τις ευκαιρίες να διερευνήσετε τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν στην υλοποίηση των επιθυμιών σας. Οργανώστε με ασφάλεια τυχόν μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσετε το ερχόμενο τριήμερο.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Παράξενα σενάρια ενδέχεται να ακούσετε, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε ασαφείς και θορυβώδεις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποστασιοποιηθείτε από μπερδέματα και ακραία γεγονότα που δεν σας αφορούν. Βρείτε μέσα σας τις απαντήσεις για το πώς θα υλοποιήσετε τους στόχους σας και συναντηθείτε με ανθρώπους που σας υποστηρίζουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Θετική η μέρα για εσάς. Δώστε ενέργεια, τόσο σε οικονομικές υποθέσεις, όσο και σε σκέψεις και συναισθήματα που σας απασχολούν και αφορούν τις προσωπικές σχέσεις. Ενας κύκλος παρορμητικών επιλογών κλείνει αυτήν την περίοδο και καλό είναι να στραφείτε σε μια νέα πορεία σχέσεων που θα σας ενδυναμώσουν και η στήριξή τους θα είναι καθοριστική για την πορεία σας.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η φόρτιση της μέρας στον επαγγελματικό και τον συναισθηματικό τομέα σάς κάνει να συνειδητοποιήσετε την αναγκαιότητα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ρίξτε φως σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, τα οικονομικά σας, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις σας, εστιάζοντας πιο ουσιαστικά ώστε να επαναξιολογήσετε τα πράγματα με περισσότερη διαύγεια και καθαρότητα. Προσοχή σε εντάσεις, τόσο σήμερα, όσο και το ερχόμενο τριήμερο.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Αξιοποιήστε την εύνοια της Σελήνης για να διευθετήσετε ήρεμα και αρμονικά τα ζητήματα που προκύπτουν σε φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται τώρα στη ζωή σας και αν τους διαχειριστείτε προς όφελός σας έχουν την δυνατότητα να σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου σάς βοηθά να κάνετε ουσιαστικές επιλογές, σύμφωνες με την ποιότητά σας.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η πρόκληση της περιόδου που διανύετε είναι να αφήσετε πίσω σας πεποιθήσεις που διχάζουν και να ανοιχτείτε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και τη συνεργασία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα, σε κάθε τομέα, που εμπεριέχουν σημαντικές για τη συνείδησή σας αλλαγές. Τόσο σήμερα, όσο και το Σαββατοκύριακο, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και γεμίστε ενέργεια οργανώνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν με κοντινά πρόσωπα.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Τα ζητήματα που προκύπτουν σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό και τον οικονομικό, όσο και τον συναισθηματικό τομέα, χρειάζεται να αξιολογηθούν από μέρους σας με κριτήριο όχι μόνο το πώς νιώθετε, αλλά και την πραγματικότητα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σας σάς βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντάς σας θετική διέξοδο. Κατά τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσετε το τριήμερο να οδηγείτε προσεκτικά.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.