Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Έφτασαν το 1.000.000 οι πωλήσεις του iPad

http://www.apn.gr/wp-content/uploads/2010/01/apple-ipad-apple-keynote-01.jpgΤις ένα εκατομμύριο πωλήσεις έφτασε το iPad στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του.

Το ένα εκατομμύριο έφτασαν οι πωλήσεις του iPad της Apple μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία του στην αγορά, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Οι πωλήσεις του iPad δείχνουν την αυξανόμενη ζήτηση της συσκευής που αναμένεται να είναι ο προάγγελος των υπολογιστών στην κατηγορία Tablet οι οποίοι λειτουργούν μέσω μίας οθόνης αφής και δεν χρειάζονται πληκτρολόγιο και ποντίκι.

«Ένα εκατομμύριο iPad μέσα σε 28 ημέρες, αυτό είναι λιγότερο από τις μισές από τις 74 ημέρες που χρειάστηκε για να επιτύχουμε αυτό το νούμερο με το iPhone. Η ζήτηση συνεχίζει να ξεπερνά την προσφορά και δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε αυτό το μαγικό προϊόν στα χέρια ακόμη περισσότερων καταναλωτών» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς.

Προς το παρόν το iPad είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, κάτι που σημαίνει ότι ένας σε κάθε 300 Αμερικανούς διαθέτει ήδη μία τέτοια συσκευή. Η μεγάλη ζήτηση του iPad ανάγκασε την Apple να καθυστερήσει την κυκλοφορία του στην διεθνή αγορά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.