Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Το thenewsbus.blogspot είναι και πάλι κοντά μας
Το thenewsbus.blogspot είναι κοντά μας και πάλι
μας ενημερώνει επίσης με μία ανακοίνωση που έχει κάνει ότι :

Εχθές η google άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς προειδοποίηση(έτσι μάλλον γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις), "κλείδωσε" το ιστολόγιο μας με την συνήθη εξήγηση περί παραβίασης των όρων Blogger.(Το γεγονός συνέπεσε χρονικά με το κλείσιμο και του exypno)
Mετά από λίγες ώρες στείλαμε την αίτηση για ξεκλείδωμα και λάβαμε το τυποποιημένο μήνυμα που μεταξύ άλλων έγραφε ότι υπάλληλος της google θα ερευνούσε το αίτημα μας μέσα σε 2 εργάσιμες και θα μας απαντήσει....
Επειδή όμως ήμασταν λίγο ανυπόμονοι για την απάντηση, ψάξαμε να βρούμε μήπως και μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε το blog μόνοι μας.
Ειλικρινά δεν περιμέναμε να είναι τόσο απλό.
Χάρη σε αυτήν εδώ την ανάρτηση του http://locusblogus.blogspot.com/ την οποία όπως αναφέρει είναι δανεισμένη από το ιστολόγιο Ενωμένοι Bloggers.
την απομακρυσμένη βοήθεια από τον pc-expert giorgosbiz(thanks again George) μέσα σε μισή ώρα ανακτήσαμε μεγάλο μέρος του πρωτότυπου ιστολογίου μας χάνοντας κάποιες από τις πρώην ρυθμίσεις(κυρίως gadgets και widgets κωδικών html).
Δουλεύουμε ήδη ώστε να το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή(αν και σκεφτόμαστε να το ...αλλάξουμε λίγο-μας έδωσε αφορμή η google).
Παρακαλούμε θερμά στο προσεχές διάστημα όσα ιστολόγια/ιστότοπους ξεχάσουμε ή παραλείψουμε να επαναφέρουμε στην λίστα ιστολογίων μας ή κάποιο από τα banner σας να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω σχολίων , e-mail ή και στο chat box.Φυσικά το ίδιο μπορεί να κάνει και όποιος άλλος επιθυμεί ανταλλάγή banner ή link.
Θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ από καρδιάς όλα τα ιστολόγια και τους ιστότοπους που ανταποκρίθηκαν και ανέρτησαν δημοσίευση σχετικά με τη φίμωση του blog μας,τον καθένα ξεχωριστά(έτσι γιατί γουστάρουμε να τους δώσουμε λινκ),οπώς επίσης δεν ξεχνάμε και όλους εκείνους που μας στήριξαν μέχρι σήμερα με τις αναδημοσιεύσεις τους


Οι διαχειριστές του newsbus:
the traveller
opeiratis
NICK BATS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.