Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Για συκοφαντίες εις βάρος του κατηγορεί το "VETO" o Κώστας Θέος

Νομικά προτίθεται να κινηθεί ο προϊστάμενος του Γραφείου Προγραμματισμού και Στρατηγικής στο Γραφείο του πρωθυπουργού Κώστας Θέος, "απαντώντας" έτσι στο δημοσίευμα της εφημερίδας VETO, υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο «70 εκατομμύρια για τον άνθρωπο του Γιώργου», που ουσιαστικά τον κατηγορεί για απόφαση παράνομης υπαγωγής εταιρίας σε αναπτυξιακό νόμο, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που προηγήθηκαν.Με γραπτή δήλωσή του, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση στην οποία αναφέρεται το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, καθώς και ότι αρνείται ευθέως και κατηγορηματικά τις "συκοφαντίες και τα προφανή ψεύδη", όπως τα χαρακτηρίζει, που αναφέρονται ή υπονοούνται για το πρόσωπό του. Κάνει μάλιστα λόγο για παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Στη δήλωσή του, ο κ.Θέος σημειώνει ότι πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί του συνεργάτης του κ.Τριανταφυλλόπουλου, από τον οποίο -όπως λέει- ενημερώθηκε για πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Υποστηρίζει μάλιστα ότι του έδωσε "πλήρεις και σαφείς απαντήσεις", οι οποίες ωστόσο «δεν δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκπομπής, παρά μόνο ελλιπώς και αποσπασματικά στην εφημερίδα ‘VETO’».

Ως εκ τούτου, καταλήγει πως έχει ήδη αναθέσει στον δικηγόρο του "να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες", προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του εναντίον όλων εκείνων που επιχειρούν -όπως υποστηρίζει- να τον εμπλέξουν στην εν λόγω υπόθεση.

newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.