Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Microsoft: «Explore the World» με τον Internet Explorer 8

Η MRM Athens και η McCann Erickson δημιούργησαν για τον Internet Explorer 8 έναν μεγάλο διαγωνισμό με το όνομα «Explore the World», με δώρο 2 δωρεάν εισιτήρια για όποιον προορισμό επιθυμεί ο νικητής.Για την υλοποίηση αυτής της πρωτότυπης ιδέας που βασίστηκε στο όνομα του προϊόντος, η MRM δημιούργησε το www.exploretheworld.gr. Kάνοντας download τον Internet Explorer 8 ο χρήστης μπορεί να διαλέξει το μέρος του κόσμου που θέλει να πάει κι έτσι, αυτόματα, να λάβει μέρος στην εβδομαδιαία κλήρωση για το δώρο των 2 εισιτηρίων. Το ταξίδι των ονείρων κάθε τυχερού γίνεται πραγματικότητα με τη συνεργασία της Lufthansa.

Η επικοινωνία του διαγωνισμού συνδυάζει τα digital με τα παραδοσιακά μέσα με ιδανικό τρόπο και περιλαμβάνει καταχωρίσεις, ραδιοφωνικά και banner campaign τα οποία επιμελήθηκε η McCann Erickson.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.exploretheworld.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει και μια χρήσιμη πηγή ταξιδιωτικών πληροφοριών και μετά το πέρας του διαγωνισμού. Εδώ οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πολλά χρήσιμα links δημοφιλών ιστοσελίδων, που θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια τους και να αποκτήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.