Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Η Carla Bruni σε ντοκιμαντέρ

«Η γέννησης μίας Πρώτης Κυρίας» είναι ο τίτλος του νέου project

Η Carla Bruni σε ντοκιμαντέρ

Τα δημοσιεύματα το αποκαλούν ήδη «The Bruni Show». Τι εννοούν; Μπορεί η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να μην βρίσκεται τελικά στη νέα ταινία του Woody Allen, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης επέλεξε την Marion Cotillard, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει εδώ η κινηματογραφική καριέρα της. Η Carla Bruni είναι το πρόσωπο ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Birth Of A First Lady» (Η Γέννηση Μίας Πρώτης Κυρίας).
Γυρίστηκε πριν 18 μήνες και ακολουθεί την Bruni καθώς αναλαμβάνει το νέο της ρόλο δίπλα στον Πρόεδρο Nicolas Sarkozy στο Elysιe Palace. «Δείχνει πώς το να γίνει Πρώτη Κυρία, μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας γυναίκας», δήλωσε ένας από τους συντελεστές. Τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ έχουν ήδη αγοράσει εταιρείες από την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδάς, τη Δανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ελβετία, ενώ σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται εταιρείες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Βρετανίας, της Πορτογαλίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας.
Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η Bruni μιλά για τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνε στη ζωή της, μετά τον γάμο της με τον Nicolas Sarkozy (το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2008). Από τότε, η Bruni ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία, και κυρίως με το AIDS στην Αφρική. Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει 3 μουσικά άλμπουμ μετά το γάμο της με τον Πρόεδρο.
PHOTO PARRIS PRESS

myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.