Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

«Αποφασισμένη» για στήριξη της Ελλάδας και του ευρώ η Γαλλία

«Το σχέδιο που αποφασίστηκε από την Ελλάδα είναι απολύτως αξιόπιστο, εμπιστευόμαστε την ελληνική κυβέρνηση και εργαζόμαστε εντατικά ώστε όλο αυτό να τεθεί σε εφαρμογή χωρίς καθυστέρηση» τόνισε o Γάλλος Πρόεδρος από το Πεκίνο.

«Απολύτως αποφασισμένη» είναι η Γαλλία «να στηρίξει το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα και να στηρίξει την Ελλάδα» σύμφωνα με δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί από το Πεκίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

«Το σχέδιο που αποφασίστηκε από την Ελλάδα είναι απολύτως αξιόπιστο, εμπιστευόμαστε την ελληνική κυβέρνηση και εργαζόμαστε εντατικά ώστε όλο αυτό να τεθεί σε εφαρμογή χωρίς καθυστέρηση» τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου και της εφημερίδας Le Parisien.

Ανέφερε επίσης πως υπάρχει «τέλεια συνεννόηση ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία» όσον αφορά τους τρόπους επίλυσης της κρίσης του ελληνικού χρέους.

«Η Γαλλία είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για να πατάξει την κερδοσκοπία. Το σχέδιο που καθορίστηκε από την Ευρώπη θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, δεν πρόκειται να αφήσουμε την κερδοσκοπία να δρα για να αποσταθεροποιεί την τάδε ή τη δείνα χώρα» κατέληξε.


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.