Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Ο Γιώργος Λεβέντης μιλάει για όλους και για όλα!"Ο γενικός διευθυντής του Ant1 και κριτής του X Factor μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πολύ Μπλά Μπλά» με την Φαίη Σκορδιά για τα πάντα και τους πάντες όπως την Ρούλα Κορομηλά και τη Ματθίλδη Μαγγίρα...


Πώς σου φαίνεται το comeback της Ρούλας Κορομηλά;
«Μια χαρά ήταν η Ρούλα. Έκαναν μια πολύ καλή δουλειά. Έκαναν μια τεράστια προσπάθεια να βοηθήσουν το "Idol". Η Ρούλα είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και έχει κάνει...

τόσα πολλά πράγματα, που δεν μπορώ να πω κάτι».

Την προηγούμενη Παρασκευή σε είδαμε ως ρόλο guest στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, πως προέκυψε αυτό;
«Πέρασα να τους δω, όπως περνάω απ' όλες τις εκπομπές για να δω τι γίνεται, αλλά δεν ξεφεύγεις από τον Ηλία. Με πήρε από το αφτί και δεν με άφηνε»

Πώς σχολιάζεις αυτούς που κρίνουν αρνητικά την Ευγενία Μανολίδου;
«Σε κάποια πράγματα μπορεί να είναι λίγο συντηρητική, αλλά εκφράζει τους προβληματισμούς ενός μεγάλους μέρους της κοινωνίας».

Όσο για την Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την Ματθίλδη. Τις πρώτες δύο σεζόν πήγε πάρα πολύ καλά»

Και για τον Γιάννη Λάτσιο και τον ρόλο του στο Dancing With The Stars λέει: «Δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνει. Για τον Γιάννη αυτό είναι πολύ περίπλοκο, σκέφτεται χίλια πράγματα»."


www.tvlandgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.