Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

66χρονη γυναίκα ζούσε σε αυτοκίνητο μαζί με 25 ζώα!Πρόστιμο 9.000 αυστραλιανών δολαρίων επιβλήθηκε σε μια 66χρονη γυναίκα που ζούσε στο αυτοκίνητό της έχοντας για συντροφιά 25 σε αριθμό κατοικίδια ζώα.

Η γυναίκα, η Κάλορ Λίνετ Σάμιουελς ήταν επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά οικονομικές δυσκολίες την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την έπαυλή της, αξίας 1,5 εκατομμυρίων και να μετακομίσει στο... αυτοκίνητό της. Μαζί της πήρε και τα κατοικίδια ζωάκια της, δώδεκα από τα οποία είναι γατιά.


Εκπρόσωποι της Βασιλικής Εταιρείας για την πρόληψη της κακοποίησης ζώων, που μετά από καταγγελία έφθασαν στο σημείο όπου η 66χρονη είχε εγκαταστήσει το νέο της «σπίτι» βρήκαν 11 περσικές γάτες και μια γάτα Ιμαλαϊων κλειδωμένες μέσα σε επτά κλουβιά στο πίσω κάθισμα και έντεκα σκυλιά και δύο σκυλάκια δίπλα από το αυτοκίνητο.


Κτηνίατροι που εξέτασαν τα ζώα διαπίστωσαν ότι αυτά υποσιτίζονταν ενώ κάποια από τα γατιά είχαν ψύλλους και γρίπη.


Τα ζώα τέθηκαν υπό τη φροντίδα της Βασιλικής Εταιρείας για την πρόληψη της κακοποίησης ζώων.


Η Σάμιουελς ομολόγησε στο δικαστήριο την ενοχή της. «Είχα ήδη χάσει πάρα πολλά και δεν ήθελα να χάσω και τις γάτες μου. Ειναι η μόνη οικογένεια εχω», είπε.


Το δικαστήριο επέβαλε στη γυναίκα πρόστιμο 4000 δολαρίων και διέταξε να πληρώσει το RSPCA (Βασιλική Εταιρεία για την πρόληψη της κακοποίησης ζώων) 5000 δολάρια για την κτηνιατρική φροντίδα.


typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.