Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Πειραιάς – Χανιά από 19 ευρώ

Με το νέο πλοίο «Blue Horizon» της Blue Star FerriesΤο πλοίο «Blue Horizon» της Blue Star Ferries παρουσιάστηκε στο Χανιά της Κρήτης από τον πρόεδρο της MΙG Ανδρέα Βγενόπουλο. Με εισιτήρια που αρχίζουν από 19 ευρώ, το πλοίο θα συνδέει τον Πειραιά με τα Χανιά, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος, η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στα Χανιά, όπως και στο Ηράκλειο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Βγενόπουλος κατέκρινε το πρόγραμμα εξόδου από την οικονομική κρίση που ακολουθεί η κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δεν έπεισε κανέναν, γι΄αυτό και οι επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να συνδράμουν δεν είναι διατεθειμένες να πετάξουν λεφτά σε ένα άδειο βαρέλι».

Τέλος, ο πρόεδρος της MIG άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση προτίθεται να περικόψει επιδοτούμενες γραμμές που εξυπηρετούν τα άγονα νησιά, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων. Όπως είπε, «η Blue Star έλαβε επιστολή από τον υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος έθεσε θέμα μείωσης των επιδοτήσεων, ξεκαθαρίζοντας ότι υπό διαφορετικές συνθήκες, τα επιδοτούμενα δρομολόγια θα καταργηθούν».


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.